Botime "Akropoli i Ri", Panairi i Librit

Botime "Akropoli i Ri", morën pjesë për hërë të parë tek Panairi i Librit. 

Pjesmarrja ishte një mundësi që librat tanë të ishin pranë lexuesve dhe bibiliotekave të tyre. 


  • Postuar më: 23 Nëntor, 2017