USHTRIME PSIKOLOGJIKE

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' Tiranë organizoi një Mbrëmje Ushtrimesh Psikologjike. Kësaj rradhe kishin në fokus kanalizimin e energjisë tek individi. Ushtrimet kishin të bënin me kontrollin e energjisë përreth nesh dhe si mund ta drejtojmë atë në drejtimin e duhur. Kuptuam rëndësinë që energjia ka në jetën tonë por gjithashtu dhe se si mund ta transmetojmë midis njëri - tjetrit.

Ju presim në aktivitetet e ardhshme!

Qendra Kulturore dhe Filozofike
Akropoli i Ri  • Postuar më: 21 Shkurt, 2021