Akropoli i Ri: Qëndër Kulturore dhe Filozofike

Ju ftojmë të shikoni këtu një video prezantuese për Akropolin e Ri në shqipëri.

Shikim të këndshëm!
.

  • Postuar më: 26 Korrik, 2017