MBRËMJE USHTRIMESH PSIKOLOGJIKE

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' Tiranë organizoi një Mbrëmje Ushtrimesh Psikologjike. Kjo mbrëmje kishte në fokus Botën tonë Psikologjike. Ushtrimet kishin të bënin me shpalosjen e botës emocionale dhe asaj mendore. Të gjithë pjesëmarrësve ju dha mundësia të mësonin se si të shikonin rreth vetes, fuksionimin e botës psikike dhe asaj mendore. Kjo mbrëmje na dha mësime dhe informacione mbi veten tonë dhe mbi të gjitha në një aspekt më të gjerë akoma edhe tek ata që na rrethojnë.

 


  • Postuar më: 20 Nëntor, 2020