AKTIVITETI I FUNDVITIT

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' Tiranë organizoi një Aktivitet Artistik për Vitin e ri 2021. Gjatë kësaj mbrëmje u ofruan shfaqje artistike, si teatër, skeçe, poezi etj të cilat i dhanë kësaj mbrëmje bukuri. Ajo që mund të veçojmë janë shkëmbimet e dhuratave  të cilat e zbukuruan këtë mbrëmje.

  • Postuar më: 14 Janar, 2021