SHTËPIA E TË MOSHUARVE

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri, në kuadër të sektorit të Vullnetarizmit, organizoi këtë të diel një vizitë tek shtëpia e të moshuarve në Tiranë.

  • Postuar më: 12 Shtator, 2018