PËRVJETORI 13-të AKROPOLI I RI

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri Shqipëri, me 4 selitë e saj në Tiranë, Vlorë, Shkup dhe Prishtinë, organizoi përvjetorin e 13-të në Shqipëri. Mbrëmja u zhvillua në ambientet e Qendrës, në të cilin u mblodhën anëtarë nga të gjithë selitë. Mbrëmja u realizua me një sërë aktivitetesh si Teatër, Valle, Skeçe dhe Muzikë të organizuar nga vetë anëtarët e Qendrës duke promovuar kështu nevojën dhe rëndësinë e edukimit kulturor.

Ju presim në aktivitetet e ardhshme!

Qendra Kulturore dhe Filozofike
Akropoli i Ri


  • Postuar më: 21 Mars, 2021