AKTIVITETI I ROLIT MASHKULLOR

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' Tiranë organizoi një Aktivitet të Mashkullor dy-ditor me fokus karakterin Mashkullor. Ky aktivitet trajtoi me kujdes Maskullin në vetvete me disa pika konkrete: edukimin mashkullor, karakteristikat që simbolizojnë nje mashkull dhe se si mund të kuptojmë natyrën në bazë të karakteristikave individuale. 

Në këtë aktivitet u zhvilluan mësime të ndryshme teorike edhe praktike. Mësimet theksonin natyrat e ndryshme të meshkujve dhe si mund ta shfaqim atë sa mirë për veten tonë por edhe në shoqëri. 

Ky aktivitet dy ditor na dha shumë mësime të vyera që na duhen në përditshmirinë tonë.

Ju presim në aktivitetet e ardhshme!

Qendra Kulturore dhe Filozofike
Akropoli i Ri


  • Postuar më: 16 Shkurt, 2022