AKTIVITET SPORTIV VOLLEYBALL

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri, në kuadër të sektorëve Filozofi dhe Kulturë, organizoi aktivitetin sportiv ku në të cilën luajtën Volleyball. Ky aktvitet kishte si për qëllim të nxisë të rinjtë për rëndësinë e Sportit në jetën tonë. Theksuam se si sportin ndihmon në fitimin aftesive të vlefshme për jeten si udheheqja dhe bashkepunimi. Na ndihmon për një jetë të shëndetshme fizike, psikike dhe mendore. 

 Me anë të sportit reduktojmë stresin dhe presionin,mesojmë të vendosin qëllime dhe të punojne fort per t’i arritur ato. Pra është nevojë e domosdoshme se si të bëjmë një jetë cilësore.

Ju presim në aktivitetet e ardhshme!
Qendra Kulturore dhe Filozofike
Akropoli i Ri


  • Postuar më: 11 Tetor, 2022