Kurse Psikologjie


Pёrse ekzistojmё?
Kush ёshtё synimi i jetёs tonё?
Si ta kuptojmё veten tonё?
Si mund t’i kontrollojmё mendimet, ndjenjat dhe veprimet tona? 
Si mund tё bashkёpunoj mё mirё me tё tjerёt?
Kёto dhe shumё tё tjera do tё mund tё mёsoni nga Kursi i Filozofisё 'Akropoli i Ri'