Promovimi i romanit 'Alkimisti'

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri promovoi, më datë 28 Qershor, në ambientet e Qendrës Rinore të Tiranës romanin Alkimisti nga ''Botimet Akropoli i Ri'', të shkruar nga Themeluesi i Qendrës Ndërkombëtare Akropoli i Ri, Jorge Angel Livraga. 

Mbrëmja promovuese i mundësoi secilit nga pjesmarrësit një udhëtim imagjinar pas në kohë, në periudhën e Xhordano Brunos, ku u njohën me raportin që Pablo Simon dhe Xhordano Bruno kishin si dhe kuptuan se romani është shumë aktual edhe në ditët e sotme.

  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Momente nga promovimi i 'Alkimistit'
  • Postuar më: 11 Gusht, 2017