Klubi i Librit 'Akropoli i Ri' 18

Klubi i Librit “AKROPOLI I RI” 18

Qendra Filozofike dhe Kulturore Akropoli i Ri, organizoi të Dielën e 14 Janarit, Klubin e 18-të të Librit. Në këtë takim u analizua një nder librat më të famshëm të shkrimtarit të njohur Paulo Coelho, Manuali i luftëtarit të dritës.

  • Momente nga prezantimi
  • Momente nga prezantimi
  • Momente nga prezantimi
  • Gjatë prezantimeve
  • Bisedë e lirë pas prezantimeve të Klubit të Librit
  • Postuar më: 30 Janar, 2018