KAMPI VEROR AKROPOLI I RI 5

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri Shqipëri, me 3 selitë e saj në Tiranë, Shkup dhe Prishtinë, organizoi për vitin e pestë radhazi Kampin Veror, si një mundësi për të kultivuar vlerat e bashkimit, solidaritetit, tolerancës, përgjegjësisë në mënyrë që të arrihet përmirësimi i vetes dhe përpjekja për të qenë ditë për ditë filozofë. Ky Kamp u bazua tek tre sektorët tanë: Filozofi - Kulturë - Vullnetarizëm.

  • Ushtrime psikologjike
  • Postuar më: 24 Korrik, 2018