Grupi i Kërcimit

Një mbrëmje ku pati prezantime në lidhje me origjinën e kërcimit, si ka nisur 9 mijë vite më parë ku janë gjetur edhe gdhendje në shpellat e Indisë, dhe si ka evoluar deri në ditët e sotme. Në kuadër të kësaj mbrëmjeje kishte prezantime nga anëtarë të Qendrës Akropoli i Ri, të cilët që prej vitit 2016 kur është krijuar ky grup, mësojnë dhe transmetojnë të bukurën.

  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Momente nga Grupi i Kërcimit
  • Postuar më: 01 Nëntor, 2017