EKSKURSION NË NATYRË

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri, në kuadër të sektorëve Filozofi dhe Kulturë, organizoi në muajin Qershor, Ekskursionin dy ditor në Natyrë.
Ky ekskursion, i cili zhvillohet çdo vit tashmë, përfshiu gjatë fundjavës së 23-24 Qershorit, aktivitete të shumta argëtuese dhe ushtrime të ndryshme psikologjike.
Dy ditë aktive të cilat u karakterizuan nga gjallëria, bashkëpunimi, aktivizmi, mësime etj.


  • Postuar më: 27 Qershor, 2018