Botimet tona

Botimet Akropoli i Ri u themeluan nga Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri si një ofertë ndaj lexuesve që e dashurojnë dijen dhe vijnë për të plotësuar boshllëkun e literaturës në shqip. Botimet tona mbështeten nga puna vullnetare e anëtarëve të Qendrës tonë. Ofrojmë Revistën Filozofikja dhe një gamë librash Filozofikë, Psikologjikë, Esoterikë etj.

Botimet tona janë:

1. Jorge Angel Livraga - Alkimisti

2. Jorge Angel Livraga - Ankor, princi i fundit i Atlantidës 

3. Jorge Angel Livraga - Qeni Moasi

4. Delia Steinberg Guzman - Të njohësh vetveten

5. Delia Steinberg Guzman - Filozofia si mënyrë jetese

6. Delia Steinberg Guzman - Lojërat e Majas

7. Jiddu Krishnamurti - Në këmbët e mësuesit

8. Revista periodike 'Filozofikja'

  • Ankor, princi i fundit i Atlantidës
  • Alkimisti
  • Në këmbët e mësuesit
  • Lojërat e Majas
  • Qeni Moasi
  • Filozofia si mënyrë jetese
  • Të njohësh vetveten
  • Postuar më: 19 Dhjetor, 2017