'ALKIMISTI CHALLENGE'

Bashkoju edhe ti sfidës! :)

Vijon me ritme të shpejta Sfida Virtuale #AlkimistiChallenge e cila konsiston në bërjen e një fotoje me Librin #Alkimisti në momente të ndryshme reale ose virtuale duke përdorur kreativitetin tuaj. Na dërgoni foton tuaj tek mesazhet e faqes tonë ose tek [email protected], me vendndodhjen dhe nëse dëshironi dhe emrin tuaj që t'iu bëjmë tag kur të postohet. Ju ftojmë të bëheni pjesë dhe ju.

  • 'Alkimisti' Challenge
  • Klodian Kabella - Vlorë
  • Sarandë
  • Shpresa Kushaj - Prishtinë
  • Nardi Meli - Mali i Dajtit
  • Durrës
  • Denis Merxhani - Durrës
  • Postuar më: 11 Gusht, 2017