Prezantim i Botimeve Akropoli i Ri

Pas ftesës nga programi televiziv “Mirëmëngjes Shqipëri”, që transmetohet nga RTSH, drejtori i Qendres Kulturore dhe Filozofike “Akropoli i Ri”, Kastriot Gjini, beri prezantimin e titujve me të rinj të shtëpisë botuese “Botime Akropoli i Ri”. 

Prezantimi ishte gjithashtu një mundësi për të promovuar fushatën e nisur nga shtëpia botuese “Unë lexoj, po ti?” e cila ka si synim përhapjen e leximit te me të rinjtë.

Ju mirëpresim në aktivitete të tjera!
Qendra Kulturore & Filozofike
Akropoli i Ri

  • Postuar më: 25 Shtator, 2019