KURS VETËNJOHJEJE

Kurs Vetënjohjeje. Grupi i ri ditën e Shtunë 09 Mars ora 16:30

E ke pyetur veten përse? E ke pyetur kush je? Nga vjen? Ku do të shkosh?

Vetënjohja ka si synim t’i zgjojë njeriut aftësinë për të zotëruar veten e tij dhe për të vepruar sipas asaj që vetëdija e tij mund të përceptojë nga harmonia e Universit. Njohja e Vetvetes na nxit drejt një kreativiteti të ri, na jep vetëbesim, fuqi brendësore dhe vetëzotërim.DISA NGA TEMAT E KURSIT:

- Menaxhimi i emocioneve
- Darma & Karma
- 4 burimet e stresit
- Psikologjia e mashkullit dhe femrës
- Qytetërime
- Etika & morali
- Administrimi i kohës
- Misteret e Natyrës

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Grupit të ri me ditën e Shtunë 09 Mars ora 16:30 tek Adresa: Rruga Thanas Ziko 86, afër Vilës Goldi.
tel: 0683846540 - 044319211 - 042247912
E-mail: [email protected] 

Ju presim
Qendra Filozofike dhe Kulturore
Akropoli i Ri


  • Postuar më: 28 Shkurt, 2019