Kurs Filozofie & Psikologjie

Filozofia dhe Psikologjia përbënin gjithmonë mjetin me të cilin njeriu zbulonte të vërtetat themelore të vetes së tij dhe shoqërisë në të cilën ai jetonte. Filozofia, domethënë Dashuria për Dijen, na udhëheq në Qendrën tonë, aty ku mund të gjejmë të gjitha përgjigjet mbi arsyen dhe kuptimin e jetës.

Disa nga Temat:
- Përbërja e Njeriut
- Burimet e Stresit
- Maskat e njeriut
- Njohja e vetvetes
- Vetëbesim - vetëvlerësim
- Administrimi i kohës
- Kontrolli i emocioneve dhe veseve
- Simbolet dhe Mitet
- Qytetërime
- Misteret e Natyrës
- Nevojat tona dhe si i plotësojmë ato.
- Vullneti i Lirë dhe Fati

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Grupit të ri me datën 21 Janar në orën 18:00 
tek Adresa: Rruga Thanas Ziko 86, afër Vilës Goldi.

tel: 0683846540 - 044319211 - 042247912
E-mail: [email protected]

Ju presim
Qendra Filozofike dhe Kulturore
Akropoli i Ri

  • Postuar më: 20 Mars, 2019