HYJRIA E DETIT NË MITOLOGJINË SHQIPTARE

Një lloj sirene e mitologjisë popullore shqiptare.

Marrë nga Fjalori i Mitologjisë dhe Demonologjisë Shqiptare.


  • Postuar më: 04 Shtator, 2017