ESKURSION NË BYLIS

Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' organizoi një aktivitet në Qytetin e lashtë të Bylisit. Fokusi i këtij aktiviteti ishte që të mund vinin më afër me Historinë, kryesisht atë Shqiptare.

Gjatë ekskursionit u shoqëruam nga informacionet e ndryshme mbi historinë e Bylisit dhe vizituam rrënojat e qytetit të cilat na dhanë një horizont më të gjerë historik. Kuptuam se sa e rëndësishmë është vetëdija njerëzore kur vendos priroritet tek zhvillimi i individit, kombit dhe nevojës për tu lartësuar tek qendra shpirtërore. 

Gjatë këtij aktiviteti morëm me vete historinë dhe mbi të gjitha se si ta ruajmë atë të gjallë me bëmat e përditshmërisë tonë

  • Postuar më: 01 Maj, 2021