AKTIVITET INFORMUES “MBI VETËVLERËSIMIN” (VULLNETARIZËM)

Qendra Kulturore & Filozofike Akropoli i Ri, organizoi pranë Shkollës profesionale të Kamzës aktivitetin me temë “vetëvlerësimi”.

Ky aktivitet u zhvillua me një grup nxënësish të vitit të fundit edhe si një nevojë e njohur nga vetë drejtuesit e institucionit lidhur me vetëvlerësimin dhe vetëbesimin e të rinjve te zonave periferike. 

Përgjatë aktivitetit, vullnetaret e Akropolit të Ri referuan mbi tematiken dhe përmes ushtrimeve dhe pyetjeve përfshijnë edhe nxënësit e shkollës, të cilët me pas shprehen dëshirën e tyre për të qenë në të ardhmen një shembull vullnetar që do nxisë tek të tjerët shtysën për të njohur vetën dhe për ta vlerësuar atë.

Ju mirëpresim në aktivitete të tjera.
Qendra Kulturore & Filozofike 
Akropoli i R

  • Postuar më: 21 Qershor, 2019